laaja osaaminen

Olemme jo 23 vuoden ajan toimittaneet erikokoisille yrityksille ja organisaatioille ratkaisuja pohjoismaissa. Yksi salaisuuksistamme piilee henkilöstömme kyvyssä omaksua uutta sekä väsymättä paneutua ja omistautua asiakkaan tarpeisiin.

 
 
tietoturva-small.jpg

TIETOTURVA

Yrityksemme selkein vahvuus on tietoturva. Syvän osaamistason ja käytännön kokemuksen ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme hyvinkin erilaisissa haasteissa. Toimittamalla markkinoiden edistyksellisimpiä ratkaisuja huolehdimme myös siitä, että järjestelmät tukevat pitkää elinkaarimallia ja ovat näin myös järkeviä investointeja sekä taloudellisesti, että ympäristön näkökulmasta. Vahva yhteistyö päämiestemme kanssa tuo myös suoraa lisäarvoa asiakkaillemme.

sovelluskehitys-small.jpg

sovelluskehitys

Toimitamme sovelluskehitystä asiakkaan liiketoiminnan tueksi ja parhaan kilpailuedun varmistamiseksi. Olemme tuottaneet erilaisia ja -kokoisia räätälöityjä ratkaisuja asiakkaillemme jo usean vuosikymmenen ajan.

it-infraratkaisut-small.jpg

it-infraratkaisut

Olemalla yksi Dell EMC:n sertifioiduimmista kumppaneista pohjoismaissa pystymme toteuttamaan vaativimmatkin IT-infraratkaisut kustannustehokkaasti. Verkko-, palvelin- ja tallennusratkaisumaailmassa olemme kuin kala vedessä.