Meistä

Meitä pidetään keveänä, joustavana ja asiansa osaavana IT-kumppanina. Täydennämme mainiosti organisaation olemassa olevia IT-resursseja ja sopeudumme aina yhteistyökumppanin tarpeisiin - hullulla luovuudella, kaikilla mausteilla ja lukuisilla sertifioinneilla.

Meillä on laaja ja vahva teknologiaosaaminen. Tietojärjestelmien kehittämisen ja ylläpidon lisäksi olemme erikoistuneet virtualisointiin, palomuuriratkaisuihin ja WAN-optimointiin. Olimme Suomen ensimmäinen Palo Alto Networksin sertifioima Traps -toimittaja marraskuussa 2016. Tämä tarkoittaa, että voimme toimittaa Traps -ratkaisut täysin omatoimisesti, ilman kolmansien osapuolien resursseja, testauksesta ja käyttöönotosta konsultointiin ja jatkokehitykseen asti.

Olemme myös sekä Suomen, että Pohjoismaiden osaavin Dell Preferred Partner-kumppani kymmenellä kompetenssilla.

Sertifikaatit

Paitsi, että olemme vahvasti serfioituneita teknologisesti, olemme myös ansainneet kannuksemme talouden ja ympäristövastuullisuuden osa-alueilla. Tämän vakuudeksi olemme saavuttaneet alla olevat kunnianosoitukset.

Ympäristö

Koska vastuu yhteisestä ympäristöstämme on meille tärkeää, hakeuduimme mukaan Ekokompassi-ohjelmaan talvella 2015 ja meidät hyväksyttiin sertifioiduksi jäseneksi keväällä 2016. Ekokompassi on Helsingin seudun ympäristöpalvelujen hallinnoima ympäristöjärjestelmä. Järjestelmään hyväksytyt yritykset ovat puolueettoman osapuolen auditoimia ja sitoutuneet noudattamaan järjestelmän kymmentä peruskriteeriä. Lisätietoa Ekokompassi-järjestelmästä saat osoitteesta www.ekokompassi.fi. Toivomme, että voisimme innostaa myös omat yhteistyökumppanimme mukaan ympäristötalkoisiin. Ympäristö on mielestämme yhteinen asia ja tasapuolisesti jokaisen meidän vastuulla. Yhteisillä teoillamme ja toimillamme voimme sen hyvinvointiin myös vaikuttaa!

Ympäristösertifikaatin lisäksi olemme haastaneet mm. toimistomme taloyhtiön tehostamaan kierrätystä, sekä pyrkimään kohti järkevämpää energiankulutusta.

 

Ekokompassi.png

Talous

Taloutemme ja luottoluokituksemme on ollut aina huippuluokkaa. Luottokelpoisuutemme ja vakavaraisuutemme vakuudeksi olemme ansainneet alla mainitut sertifikaatit. Gold AAA -sertifikaatti tarkoittaa, että olemme olleet yli viisi vuotta korkeimmassa AAA-luottoluokassa. Tähän saavutukseen yltää ainoastaan n. 0.3 % suomalaisista yrityksistä.

Suomalaisista yrityksistä vain pieni osa on oikeutettu erityiseen Menestyjä-sertifikaattiin. Menestyjäluokitus edellyttää, että kyseinen yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä perustuen niiden kasvuun, kannattavuuteen, tulokseen, maksuvalmiuteen, vakavaraisuuteen sekä riskinsietokykyyn.

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti tarkoittaa, että yritys kuuluu siihen harvaan joukkoon yrityksiä, jotka ovat kasvattaneet liikevaihtoaan huomattavasti kolmen edellisen vuoden aikana.

Meillä on myös Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka on näkyvä todiste luottokelpoisuudestamme, luotettavuudestamme sekä erinomaisesta maksukyvystämme.

Gold-AAA-logo-2016-FI-transparent.pngMenestyja_Merkki_2016_200px_RGB_fin.gifKasvaja_Merkki_2016_200px_RGB_fin.gifSuomenVahvimmat-2016-SahkPeruslogo-FI png.png

Tiimimme palaa halusta toimittaa lisäarvoa ja ensiluokkaisia käyttökokemuksia - olipa tarpeesi pieni tai suuri, satunnainen tai jatkuva. Kaiken lisäksi yhteistyö saa mielestämme aina olla hauskaa. Tutustu meihin!

 

Locoluvut_FI.jpg

EST+TORN.png


Sign.png