Polaroid-1.jpg
masken.png

locotech

Locotech Oy on suomalainen, yksityisomisteinen, operaattoririippumaton tietoturvan asiantuntijayritys, jolla on erittäin korkea tekninen osaaminen sekä hyvin ketterä organisaatio.

Toimitamme joustavia ratkaisuja asiakkaan haluamalla toimitusmallilla niin palveluna, kuin hankintana. Mahdollistamme myös asiakkaan omien resurssien käytön tahtotilan mukaisesti.

Yhteiseen menestystarinaan tarvitaan kaksi tyytyväistä osapuolta - se on meille kaikkein tärkeintä. Painimme asiakkaidemme haasteet heidän puolestaan - hullulla luovuudella!

YMPÄRISTÖ

Koska vastuu yhteisestä ympäristöstämme on meille tärkeää, hakeuduimme mukaan Ekokompassi-ohjelmaan talvella 2015 ja meidät hyväksyttiin sertifioiduksi jäseneksi keväällä 2016. Ekokompassi on Helsingin seudun ympäristöpalvelujen hallinnoima ympäristöjärjestelmä. Järjestelmään hyväksytyt yritykset ovat puolueettoman osapuolen auditoimia ja sitoutuneet noudattamaan järjestelmän kymmentä peruskriteeriä.

Lisätietoa Ekokompassi-järjestelmästä saat osoitteesta www.ekokompassi.fi. Toivomme, että voisimme innostaa myös omat yhteistyökumppanimme mukaan ympäristötalkoisiin. Ympäristö on mielestämme yhteinen asia ja tasapuolisesti jokaisen meidän vastuulla. Yhteisillä teoillamme ja toimillamme voimme sen hyvinvointiin myös vaikuttaa!

Ympäristösertifikaatin lisäksi olemme haastaneet mm. toimistomme taloyhtiön tehostamaan kierrätystä, sekä pyrkimään kohti järkevämpää energiankulutusta.