oma osaaminen + hyvät päämiehet

Tuoteportfoliomme on koottu valituista päämiehistä ja teknologioista, joiden koemme tuovan kilpailijoita parempaa lisäarvoa asiakkaillemme.

 
 
paloalto-logo.png

palo alto networks

Olemme valinneet Palo Alto Networksin portfolioomme heidän modernin, laajan sekä ominaisuuksiltaan erittäin kehittyneen tuotevalikoimansa ansiosta. Palo Alto Networks tarjoaa seuraavan sukupolven palomuureja fyysisistä virtuaalisiin, kattavaa pilvipalveluiden suojausta, täysin uudenlaista päätelaitesuojausta ja työkaluja verkkoliikenteen poikkeustilanteiden analysointiin.

Meistä tuli marraskuussa 2016 Suomen ensimmäinen Palo Alto Networksin sertifioima Traps-toimittaja. Tämä tarkoittaa, että voimme toimittaa Traps-ratkaisut täysin omatoimisesti, ilman kolmansien osapuolien resursseja - testauksesta ja käyttöönotosta konsultointiin ja jatkokehitykseen asti.

Olemme toimittaneet Palo Alto Networksin ratkaisuja vuodesta 2007.

ILLUSIVE NETWORKS

Uhkat monimutkaistuvat ja niiden havainnointi ja esto tarvitsee uusia työkaluja. Uhkat voivat olla sisäisiä tai ulkoisia, motivaatio yrityksen vahingoittamiselle saattaa kuitenkin olla sama. Sisäiset uhkat ovat nostaneet viimeaikoina päätään, sillä sisäiset toimijat voivat työskennellä ulkopuolisia pahaa tarkoittavia toimijoita huomaamattomammin ja aiheuttaa enemmän vahinkoa, koska heillä on jo pääsy organisaation järjestelmiin sekä ymmärrys yrityksen arvokkaista tiedoista ja prosesseista.

citrix.png

citrix

Citrixin avulla toteutamme organisaatioiden keskitetyt datan varastoinnit. Näin pystymme toimittamaan asiakkaillemme alustan, joka mahdollistaa tehokkaan ja mobiilin etätyöskentelyn ilman niiden perinteisiä riskejä. Tietoa ei enää tallenneta käyttäjälle mukaan, mikä altistaa sen vääriin käsiin joutumiselle, vaan kaikki arkaluonteinen informaatio pysyy keskitetysti hallitussa ympäristössä.

riverbed.png

riverbed

SD-WAN sekä WAN -optimointiin liittyvissä projekteissa luotamme Riverbedin tuotteisiin. Kokemuksemme osoittaa selvästi, että tämä on oikea tapa toteuttaa kyseiset projektit nopeasti, kustannustehokkaasti sekä tietoturvallisesti.