Palo Alto Networks

Locotechin laajassa palveluvalikoimassa on tietoturvaratkaisut erittäin tärkeässä roolissa. Tästä syystä olemme aikoinaan valinneet
Palo Alto Networksin laajan sekä ominaisuuksiltaan monipuolisen tuotevalikoiman osaksi tarjontaamme.

Palo Alto Networks on kehittänyt seuraavan sukupolven verkkoturvallisuusratkaisun uudenlaiselle alustalle. Alustalla voit suojata verkkosi turvallisesti ja ottaa käyttöön mitä monimutkaisemmat sekä jatkuvasti kasvavat sovellustarpeet ongelmitta. Ratkaisun pohjana on seuraavan sukupolven (NGFW, Next Generation FireWall) palomuuriratkaisu, joka antaa näkyvyyden ja hallinnan sovelluksille, käyttäjille ja sisällölle, osana palomuuria, käyttäen erittäin korkeasti optimoitua rauta- ja sovellus arkkitehtuuria.

Yksi tärkeimpien yhteistyökumppaniemme IT -johtaja kertoo yhteistyöstämme seuraavasti:

”Vertailimme uuden sukupolven palomuureja tarkasti ja harkitusti. Neljästä tekemästämme POC:sta Locotechin toteutus oli ylivoimaisesti onnistunein, nopein ja luotettavin. Se vakuutti meidät siitä, että toimittajalla on kaikki tarvittava kompetenssi projektin toteuttamiseen. Yhteistyö Locotechin kanssa oli poikkeuksellisen sujuvaa, mukavaa ja antoisaa.

Palo Alto itsessään on tuotteena ylivoimainen, ainakin meidän tarpeisiin. Emme etsineet halvinta ratkaisua, vaan markkinoiden parasta. Mukava on myös nähdä, että Palo Alto ei ole jämähtänyt paikalleen, vaan putkessa on uusia lisää hyviä ominaisuuksia, kuten Autofocus. Antaa luottamusta siitä että valinta oli myös pitemmällä tähtäimellä oikea.”

Kun tarvitsette apua esimerkiksi verkkoympäristössänne tietoturvapolitiikkanne luomiseen tai tietoliikenneyhteytenne optimoinnin kanssa, olkaa meihin yhteydessä. Sitoumuksettoman POC:in (Proof of Concept) avulla saamme varmasti teidänkin verkonne ongelmakohdat havaittua ja löydämme oikeat keinot niiden korjaamiseen, mikäli havaitsemme puutteita.

Palo Alto Networks Traps

Vaikka Palo Alto Networksin palomuurit ovat koko elinkaarensa ajan kuuluneet edelläkävijöiden sarjaan, oli tarkoituksena koko ajan kehittää nimenomaan tietoturva palvelualusta joka toimii kokonaisvaltaisena tietoturvaratkaisuna.

Palo Alto Networksin Traps -tuote edustaa seuraavan sukupolven päätelaitesuojausta ja täydentää Palo Alto Networksin palvelukokonaisuuden täydellisesti. Se on ainutlaatuinen pilvipohjaisen tekoälynsä (WildFire) ansiosta sekä maailman ainoa päätelaitesuojaus, joka on itseoppiva. Trapsin poikkeuksellinen toimintatapa perustuu ennaltaehkäisyyn, ei jälkikäteen tehtyihin korjauksiin. Se estää tunnettujen uhkien lisäksi myös tuntemattomien tietoturvariskien leviämisen tietojärjestelmääsi. Vaikka haittaohjelmien ja virusten määrä kasvaa kovaa vauhtia ja on jo nykyisellään tähtitieteellisessä luokassa, niiden käyttämät tunkeutumistavat ovat hyvinkin rajalliset. Palo Alto Networksin Traps -tuote huomioi nämä hyökkäysvektorit ja pystyy tunnistuksellaan estämään myös vielä ennennäkemöttömät haitat ja uhat nopeasti oppivan pilvipalvelunsa avulla. Tämä ennakoiva hyökkäysvektoriajattelu on nykyisessä tietoturvamaailmassa vielä täysin ainutlaatuista. Yhdessä Palo Alto Networksin palomuurien kanssa Traps muodostaa kattavan ns. seuraavan sukupolven tietoturvaratkaisun.

Täydellisimmän tietoturvakokonaisuuden saa luonnollisesti yhdistämällä kaikkia Palo Alto Networksin tuotteita ympäristöönsä. Hallintatyökalut, tietoturvasääntöjen automatisoinnit, mobiilikäyttäjien suojaaminen sekä tietenkin palomuurien ohjelmistot vaihtuviin tarpeisiin. Tärkein komponentti Palo Alto Networksin strategiaan on kuitenkin koko tarinan aivot, tai tekoäly, eli WildFire joka on interaktiivinen tietokanta sekä paljon muuta.

Meistä tuli marraskuussa 2016 Suomen ensimmäinen Palo Alto Networksin sertifioima Traps -toimittaja. Tämä tarkoittaa, että voimme toimittaa Traps -ratkaisut täysin omatoimisesti, ilman kolmansien osapuolien resursseja, testauksesta ja käyttöönotosta konsultointiin ja jatkokehitykseen asti.

“We are thrilled to welcome Locotech in Finland as a Palo Alto Networks Traps specialized partner. Finland is a dynamic, advanced and connected country which is subject to an increasingly number of threats that threaten their way of life in the digital age. Traps replaces legacy AV on endpoints by preventing known and unknown malware and zero-day exploits using a unique multi-method approach. We established this partner specialization for Traps to deepen the relationship with our partners and recognizing their commitment by offering additional training, support, and other incentives.”

– John Nassar, Senior Vice President Sales, Worldwide Cyber Security, Palo Alto Networks

Tästä voit ladata PDF -tiedoston Palo Alto Networksin Trapsista, lisää sähköpostiosoitteesi niin saat latauslinkin postilaatikkoosi!

 

paloalto-logo.png

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks on poikkeuksellinen tietoturvayhtiö, jonka keräämät tiedot kaikenlaisista tietoturva aukoista ja uhista päivittyvät ennätysvauhtia, itseoppivan ja interaktiivisen, rakennetun teknologiansa ansiosta. Kilpailijoidensa joukossa Palo Alto Networks on nopeiten kasvava yhtiö, johtuen muun muassa siitä että koko teknologia on rakennettu puhtaalta pöydältä nykypäivän haasteisiin.

Palo Alto Networks on kehittänyt seuraavan sukupolven verkkoturvallisuus ratkaisun uudenlaiselle alustalle. Alustalla voit suojata verkkosi turvallisesti ja ottaa käyttöön mitä monimutkaisemmat, jatkuvasti kasvavat sovellustarpeet ongelmitta. Ratkaisun pohjana on seuraavan sukupolven (NGFW, Next Generation FireWall) palomuuriratkaisu, joka antaa näkyvyyden ja hallinnan sovelluksille, käyttäjille ja sisällölle, osana palomuuria, käyttäen erittäin korkeasti optimoitua rauta- ja sovellus arkkitehtuuria.

Palo Alto Networks on maailman kolmanneksi suurin seuraavan sukupolven palomuurien valmistaja, joka Traps -päätelaitesuojauksen julkistuksen myötä huomioitiin The Forrester Wave* -listalla maailman edistyksellisimmäksi päätelaitteiden tietoturvakokonaisuudeksi lokakuussa 2016. Palo Alto Networksin saavuttamat tuhat uutta asiakasta 19 peräkkäisenä vuosineljänneksenä ja Gartnerin market leader listalla sijoittuminen ykkössijalle viisi kertaa peräkkäinen eivät nekään ole sattumia.

Mikäli haluat lisätietoja Palo Alto Networksista tai meidän tuotteista tai palveluista, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@locotech.fi tai puhelimitse 09-77406730.

*The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q4 2016, Forrester Research, Inc.