Palo Alto Networks - TRAPS - Advanced Endpoint Protection

Tietoturva-alan konkarin Nir Zukin keksimän, koko tietoturva-alaa mullistaneen aplikaatio/liikenne -pohjaisen palomuuriteknologian valmistaja, Palo Alto Networks - joita muut valmistajat yrittävät nyt seurata. Sertifiointitasomme kertoo selkeästi myös tämä tuoteperheen osaamisestamme.

 
paloalto-logo.png
traps.png

ADVANCED ENDPOINT PROTECTION - TRAPS

Palo Alto Networksin Traps -tuote edustaa seuraavan sukupolven päätelaitesuojausta ja täydentää Palo Alto Networksin palvelukokonaisuuden täydellisesti. Palo Alto Networksin ainutlaatuisen pilvipohjaisen tekoälynsä (WildFire) ansiosta sekä maailman ainoa päätelaitesuojaus, joka on itseoppiva. Trapsin poikkeuksellinen toimintatapa perustuu ennaltaehkäisyyn, ei jälkikäteen tehtyihin siivouksiin.

Traps estää tunnettujen uhkien lisäksi myös tuntemattomat haittaohjelmat. Vaikka haittaohjelmien ja virusten määrä kasvaa kovaa vauhtia ja on jo nykyisellään tähtitieteellisessä luokassa, niiden käyttämät mekanismit ovat hyvinkin rajalliset. Palo Alto Networksin Traps -tuote huomioi nämä hyökkäysvektorit ja pystyy tunnistuksellaan estämään myös vielä ennennäkemöttömät haitat ja uhat nopeasti oppivan pilvipalvelunsa avulla. Tämä ennakoiva hyökkäysvektoriajattelu on nykyisessä tietoturvamaailmassa vielä täysin ainutlaatuista.