Ennaltaehkäise, havainnoi ja reagoi pysäyttääksesi
verkon sisäisten uhkien lateraaliseen liikkumisen

Uhkat monimutkaistuvat ja niiden havainnointi ja esto tarvitsee uusia työkaluja. Uhkat voivat olla sisäisiä tai ulkoisia, motivaatio yrityksen vahingoittamiselle saattaa kuitenkin olla sama. Sisäiset uhkat ovat nostaneet viimeaikoina päätään, sillä sisäiset toimijat voivat työskennellä ulkopuolisia pahaa tarkoittavia toimijoita huomaamattomammin ja aiheuttaa enemmän vahinkoa, koska heillä on jo pääsy organisaation järjestelmiin sekä ymmärrys yrityksen arvokkaista tiedoista ja prosesseista.

 
 
illusivenetworks.png

The Illusive Platform

Locotech Oy on 14.11.2018 lähtien Illusive Networksin ensimmäinen virallinen toimittaja Suomessa. Illusive Networksin harhautuspohjaisen teknologian avulla organisaatiot voivat suojautua haitallisilta sisäisiltä toimijoilta ylläpitäen kuitenkin luottamuksen ja kunnioituksen ilmapiiriä.

Harhautuspohjainen teknologia on vain yksi osa organisaatioiden tietoturvaa. Tarjoamalla tavat ja työkalut tunnistaa ja estää usein piilossa tapahtuva, luotetun käyttäjän suorittama haitallinen toiminta Illusive Networks täyttää tämän kriittisen puutteen tietoturvassa.