Järjestämme säännöllisesti erilaisia loco-tapahtumia. Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja jotain, mitä et missään nimessä halua jättää kokematta. Aiheina on aina tietty ajankohtainen palveluratkaisu, teknologia tai tuoteperhe. Esimerkiksi vuosittainen DELLicious- tapahtumamme on jo saavuttamassa legendan tunnusmerkit.

Tällä sivulla voit selailla aiempia huikeita tapahtumiamme tai jopa bongata itsesi kuvistamme. Mikäli haluat olla kutsuttujen eturivissä, laita yhteystietosi tapahtumavastaavallemme osoitteessa marketing@locotech.fi.


DELLicious AFTER WORKstations Beach Party

18.1.2017

Vaihdoimme tammikuussa räntäkelit rantakeliksi, kun järjestimme mahtavat rantabileet Salmisaaren Biitsi-tiloissa. Päivän teema oli Dellin Advanced Workstations -tehotyöasemat. Niin kuin aina, tarjolla oli mahtavaa ohjelmaa, ruokaa ja juomaa sekä aimo annos locomeininkiä. Puheenvuorojen ohella sai fiilistellä Dellin Precision -tuotteita show tablella, päästä hetkeksi arkea pakoon Dellin Virtual Realityn -kokemuksen myötä, nauttia trooppisia herkkuja, siemailla sateenvarjovirvokkeita ja samalla upottaa varpaat valkoiseen, lämpimään hiekkaan.


DELL EMC Forum 2016

20.9.2016

Syyskuussa osallistuimme jälleen kerran näytteilleasettajana Dellin vuosittaiseen maakohtaisesti suurimpaan tapahtumaan. Tapahtuma pidettiin tällä kertaa Messukeskuksessa. Tarjoilimme herkullisia loco-cupcakesejä ja esittelimme meidän tänä päivänä edelleen voittamattoman Dell-kompetenssilistamme. Luonnollisesti myös Loco Libre oli paikalla.


DELLicious solutions day by Locotech

26.5.2016

Jo kauan haaveilemamme ajatus järjestää oma versiomme Dell Solutions Tourista pienoiskoossa toteutui vihdoin, kun järjestimme toukokuun lopussa tähänastisista isoimman tapahtumamme. Tapahtumassa kaikkiaan viisi Dellin keskeisintä eri liiketoiminta-aluetta oli esillä ständeineen ja puheenvuoroineen. Tapahtumapaikka Teurastamon Kellohalli osoittautui täysosumaksi - sekä värikkään historiansa että teollisen mystiikkansa ansiosta. Iltapäivän aikana kuulimme kuusi esitystä ja case-esimerkkiä tiiviinä pakettina. Tarjolla oli monia eri katuruokia, juomia tietenkään unohtamatta. Iltapäivän kruunasi arvontaseremonia, jossa jaoimme viisi mahtavaa palkintoa.


DELLicious day by Locotech

28.5.2015

Taas kerran ajankohtainen aihe asiantuntemastamme aiheesta kohtasi täydellisen miljöön. Tietoturva, tiedon varmistus ja kyberuhat pääsivät syvällisesti esiteltäviksi Katajanokan entisen vankilan tiiliseinien sisäpuolella. Iltapäivän aikana kertasimme Sonicwall-palomuurien hyödyt ja saimme perusteellisen esitelmän Dellin backup-tuotteista - sekä ohjelmistoista että tallennuslaitteista. Tarjolla oli, kuinkas muutenkaan, mahtavat suolaiset ja makeat eväät. Illan päätti kierros entisen vankilan alkuperäiskunnossa olevissa tiloissa.


Citizenfour VIP-näytös

22.4.2015

Olimme aina haaveilleet elokuvaillan järjestämisestä yksityistilaisuutena. Kun Citizenfour-dokumenttielokuva ei ollut alun perin tulossa Suomeen teatterikankaille, saimme vihdoin tilaisuuden toteuttaa tämän haaveemme. Varasimme salin idyllisestä Kino Engelistä yksityiskäyttöön ja kutsuimme VIP-vieraita nauttimaan kuplajuomasta, poppareista sekä ajankohtaisesta tietosuojaa pintaa syvemmältä käsittelevästä dokumenttielokuvasta.


DELLicious morning by Locotech

19.3.2015

Jälleen kerran olimme meidän kiinteistömme mahtavissa kattosaunatiloissa ja tällä kertaa agendalla oli Dellin Advanced Workstation -tehotyöasemat ja huippunäytöt. Show tablella oli näytillä mm. uusi kaareva 34-tuumainen näyttö. Lisäksi kävijät saivat kattavan tuote-esittelyn Precision-tuoteperheestä.


Microsoft Office 365 aamiaistapahtuma

5.3.2015

Tämän värikkään tapahtuman järjestimme oman toimistomme kiinteistössä Pitäjänmäen lasitornissa, hulppeissa kattosaunatiloissa, joissa pääsimme ihastelemaan auringonnousua. Aiheena oli Microsoft Office 365:n tuoteperhe ja osallistujat saivat mahtavia vinkkejä muun muassa Outlookin ja One Driven käytön tehostamiseen. Tarjolla oli Brooklyn Bakeryn American Breakfast Buffet.


DELLicious fiesta

16.10.2014

Halusimme tapahtumiimme enemmän locoa joten päädyimme viettämään vuotuisen DELLicious-tapahtumamme fiesta hengessä meksikolaisravintola Patronassa.

Fantastisen fiestan lisäksi esittelimme Citrix-virtualisointialustan Dell-mobiilityöasemien kera, sekä whisper tablen täynnä uutuustuotteita ja tuotearvonnan.


Dell solutions tour

23.9.2014

Osallistuimme ensi kertaa Dellin vuosittaiseen maakohtaisesti suurimpaan tapahtumaan Finlandiatalolla näytteilleasettajana.

Ständillä oli tarjolla muun muassa loco-cupcakesejä ja esittelimme uudet upeat kotisivumme, lyömättömän Dell kompetenssilistamme sekä jäätävän Loco Libren ensi kertaa...


DELLicious morning by Locotech

31.10.2013

Tämän tapahtuman järjestimme Halloween-hengessä oman toimistomme kiinteistössä Pitäjänmäen lasitornissa, hulppeissa kattosaunatiloissa. Aiheena oli Sonicwall -palomuuriratkaisut ja puhuja oli lennätetty ensi kertaa ulkomailta asti. Tarjolla oli Brooklyn Bakeryn mahtava American Breakfast Buffet.


DELLicious day by Locotech

23.5.2013

Tällä kertaa järjestimme iltapäivätapahtuman Katajanokalla, Suomen Elokuvasäätiön upeissa tiloissa. Aiheena oli työasemat ja mobiilityövälineet. Julkistimme myös ensi kertaa myöhemmin perinteeksi muodostuneen DELLicious show tablen. Iltapäivän päätteeksi maistelimme viinejä tasting-hengessä.


DELLicious day by Locotech

1.11.2012

Tämä oli ensimmäinen järjestämämme tapahtuma, joka järjestettiin yhdessä Dellin kanssa K17 Dining -tiloissa Helsingin Kalevankadulla. Aiheena oli konesaliratkaisut ja virtualisointi. Iltapäivän päätteeksi nautimme ’signature’ cocktail -maistelumenusta.