IT-ylläpito

Voidaksemme hallita IT-ympäristöä parhaalla mahdollisella tavalla suoritamme tarvittaessa perusteellisen kartoituksen ja tutustumme yrityksen liiketoimintaan ja rakennamme näiden perusteella kokonaiskuvan tarpeista. Käsittelemme niin nopeat ongelmaratkaisut kuin pidemmät kumppanuudetkin yhtä suurella vakavuudella. Vastaamme IT-ympäristöstä koko sen elinkaaren ajan - laitehankinnasta jatkuvaan ylläpitoon ja kehitykseen. Kaikki tarpeet määritellään aina yhdessä kumppanin kanssa tapauskohtaisesti. Lopputuloksena on joustava ja keveä yhteistyö hauskuutta unohtamatta.

Yhteiseen menestystarinaan tarvitaan aina kaksi osapuolta ja molempien pitää olla tyytyväisiä - se on meille tärkeintä!


Riippumatta tehdäänkö IT-ulkoistus kokonaan tai osittain, Contract-palvelumallimme rakennetaan aina tapaus- ja asiakaskohtaisesti. Yksi perusideologioistamme on, että kiveen hakattua konseptia EI ole. Contract-palvelumallissa ei ole ennalta määriteltyä sisältöä eikä pitkiä sitoutumisaikoja.

Tarpeet ja pelisäännöt laaditaan yhdessä - näin takaamme sovitun lopputuloksen!

Logo_CONTRACT_WEB.png


Logo_FLEX_WEB.png

Flex-palvelumalli tarjoaa ratkaisun yksittäisiin IT-ongelmiin ilman kiinteitä kuukausittaisia tuntimääriä. Asiantuntijamme avustaa niin paikanpäällä kuin etäyhteydellä yhtä varmasti ja nopeasti kuin Contract-mallissa.

Apua on tarjolla aina sitä tarvittaessa - vasteajasta tai palvelun laadusta tinkimättä!